Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji by Denny Caknan

Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji

Kartonyono Medot Janji
Ciptaan: Denny Caknan

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu, ku butuh awak mu
Kok kebangeten men

Bacaan Lainnya

Loro ati iki (yo)
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wis oleh ganti mu, wis ra kajok aku
Mergo wis tau, wis tau jeru (sing penting wis tau)

Mbiyen aku jek betah (asek), suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah (yo-oh-oy)
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo nganti lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janji mu
Ambruk cagak ku nuruti angan-angan mu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani (yo-yo-yo)

Budalo, malah tak duduhi dalane (yo-yo-yo)
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo sampek lali (yo-oh-oy)
Tapi kenyataannya pergi (ho-ah-ho-eh)

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo, malah tak duduhi dalane (yo-oh-oy)
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti

Pos terkait