Lirik Lagu ‘Sewu Kuto’ by Didi Kempot

Didi Kempot - Sewu Kuto

“Sewu Kutho”
Ciptaan: Didi Prasetyo

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo ra ngerteni
Lungamu neng endi

Bacaan Lainnya

Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba, nglaleake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu

Senajan waktumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba, nglaleake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan waktumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Pos terkait